Apple

Så här stor kan iPhone 9 Plus bli

Nästa månad kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya iPhones. Så här stor kan iPhone 9 Plus bli!

Som ni ser på bilden i den här artikeln har Benjamin Geskin valt att jämföra storleken på iPhone 9 Plus med Samsungs Galaxy Note 9. Vi kan se att Galaxy Note 9 ser ut att bli något större än iPhone 9 Plus, trots att 9 Plus sägs få en 0,1″ större skärm.

iPhone 9 Plus sägs få en 6,5 tums OLED-panel.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...