Google Pixel

Ben Geskin fortsätter sprida bilder på Pixel 3 XL

Under förra veckan drog bild-racet på Google Pixel 3 XL igång. Så varför inte öppna den nya veckan med ännu fler bilder på Googles kommande flaggskepp?

Förra årets Pixel 2 kom med en helvit baksida medans Pixel 2 XL fick en svartvit baksida. Det ser däremot ut som att Pixel 3 XL kommer få en helvit baksida. Den svartvita Pixel 2 XL:en hade en av/på-knapp i orange. Pixel 3 XL ser däremot ut att få en av/på.knapp i mintgrönt.

På framsidan ser vi att Pixel 3 XL kommer få en gigantisk flärp tillsammans med dubbla högtalare.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/1028736412227698689

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...