Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer inte bli Samsungs första mobil med 5G

Många har trott att Samsung Galaxy S10 kommer bli Samsungs första smartphone med stöd för 5G. Så kommer det inte att bli!

DJ Koh har under dagen avslöjat att Samsung Galaxy S10 inte kommer bli företagets första mobil med 5G. Det kan innebära att Samsung kommer presentera en telefon före S10 som har 5G. Då bör även Galaxy S10 ha stöd för 5G. Men det kan också innebära att Samsung kommer lansera en telefon efter Galaxy S10 med stöd för 5G, något som skulle innebära att Galaxy S10 skulle sakna stöd för 5G.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...