OnePlus

Rykte: ladda OnePlus 6T från tomt till fullt på 35 minuter

I november kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya mobilen OnePlus 6T. Nu har Arun släppt en video där han förklarar vad han tror kommer göra OnePlus 6T till en supermobil. 

Arun tror bland annat att OnePlus kommer utrusta 6T med en motsvarighet till SUPER VOOC Charge, en laddteknik som laddar OPPO Find X Lamborghini Edition från tomt till fullt på endast 35 minuter. Utöver det tror Arun att OnePlus 6T kommer vara utrustad med trådlös laddning.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...