Extra: återförsäljare släpper bild och specifikationer på Huawei Mate 20 i förtid

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp flaggskeppen Mate 20 och Mate 20 Pro. Nu ser det ut som att en återförsäljare råkat lista specifikationerna för Mate 20 lite väl tidigt.

Det som nämns är att Huawei Mate 20 kommer få en 6,3 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning. Panelen ska vara av AMOLED-typ och telefonen ser ut att få formatet 19:9. Under huven hittar vi processorn Kirin 980, en processor som enligt källan ska vara världens första mobilprocessor att bygga på 7nm-teknik. Det ser ut som att man kommer kunna välja mellan att få 6/128 eller 8/256 GB inbyggt minne. På baksidan listas det att Mate 20 kommer få en primär 40 MP-kamera medans batteriet ska vara på saftiga 4200 mAh.

Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro kommer bli två av de första telefonerna på marknaden att köra Android 9 Pie från start med tillverkarens egna gränssnitt EMUI 9 på toppen. Slutligen ser vi att Mate 20 kommer kosta 999 dollar.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!