LG

LG kommer presentera 5G-smartphone tidigt nästa år

Jag skrev nyligen om att Samsung introducerade 5G-modemet Exynos 5100. Ska LG bli en av de första tillverkarna att använda sig av modemet?

Enligt den amerikanska operatören Sprint kommer LG presentera en 5G-förbredd smartphone under 2019. Det är oklart vilken telefon det rör sig om, men det är inte omöjligt att det är LG G8 ThinQ det handlar om. Däremot verkar det som att tillverkarna satsar på att släppa 5G smartphones i Amerika först för att sedan släppa 5G-smartphones i övriga världen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...