Samsung tar patent på starkare material för smartphoneskärmar

Enligt uppgifter spricker Samsungs Edge-skärmar mycket lättare än traditionella platta skärmar. Detta är något Samsung vill göra något åt!

Enligt nya uppgifter arbetar Samsung på ett material som ska göra telefonskärmarna starkare på deras egna modeller med edge-skärmar. Samsung kommer fortsätta samarbeta med Corning. Detta innebär att Samsung kommer använda sig av Cornings skärmar, men göra ett eget material som ska göra Gorilla-glaset starkare.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...