Analytiker tror sig veta hur höstens kommande iPhone-trio kommer bli

Nästa månad kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya iPhones. Nu tror sig en analytiker veta vilka specifikationer respektive modell kommer få!

Den billigaste modellen sägs få en 6,1 tumsskärm tillsammans med en LCD-panel. Telefonen sägs bli tillgänglig med 64 eller 256 GB inbyggt minne. Bägge varianter sägs få 3 GB RAM.

Det sägs att Apple kommer släppa en iPhone med en 5,85 tumsskärm. Den här modellen kommer enligt källan få en OLED-panel. Utöver det ska mobilen bli tillgänglig med 64, 256 eller 512 GB inbyggt minne.

Sist men inte minst ser det ut som att Apple kommer presentera en iPhone med en 6,46 tumsskärm. Precis som modellen ovan sägs det att den här modellen kommer få en OLED-panel tillsammans med 64, 256 eller 512 GB inbyggt minne. Det ser även ut som att den här modellen kommer skeppas med 4 GB RAM.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!