Samsung

Samsung kommer inte presentera någon Galaxy S9 Active

Under kvällen har det inkommit uppgifter om att Samsung inte kommer presentera någon Galaxy S9 Active. Samsung har själva inte uttalat sig, utan det är ett rykte. 

Samsung har sedan 2013 släppt en Active-modell i Galaxy S-serien per år. Så ser det däremot inte ut att bli det här året. Det är oklart varför Samsung (troligtvis) inte kommer presentera någon Galaxy S9 Active, men en anledning kan vara att Galaxy S9 och S9+ inte sålt så bra som Samsung hade hoppats på.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...