Samsung

MrMobile recenserar Samsung Galaxy Note 9

Featured Video Play Icon

Michael Fisher har nyligen tagit en titt på Samsungs nya flaggskepp Galaxy Note 9. Vad tycker han om mobilen?

MrMobile nämner att han tycker att Samsung lyckats bra med hårdvaran i Galaxy Note 9, men att företaget inte lyckats lika bra med mjukvaran i mobilen. Michael nämner bland annat att Bixby 2.0 är en katastrof. Hela videon kan ni se här ovan! 🙂

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...