Uppgift: Samsung fokuserar inte på att göra de bästa mobilerna

Featured Video Play Icon

TechAltar har nyligen släppt en mycket intressant video på YouTube där han berättar varför Samsungs smartphoneförsäljning inte går bättre.

I ett pressmeddelande har Samsung bland annat berättat att man kommer satsa på en rad produkter, däremot nämndes det ingenting om att tillverkaren ska satsa stenhårt på sina mobiler. Ytterligare en faktor till att Samsungs nya mobiler knappt är något bättre än föregångarna sägs bero på att Samsung tjänar mycket bättre på att sälja smartphone-delar till andra smartphonetillverkare.

Tack Alexander Diez Gonzalez! 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...