OnePlus

2018 är första året då OnePlus har svårt att få fram tillräckligt med produkter

2018 är året då OnePlus bland annat etablerar sig på den svenska marknaden ”på allvar” genom att inleda ett samarbete med Telia och Webhallen. I och med det har OnePlus försäljning också gått allt bättre.

Visst är det kul att OnePlus går bra, det är det absolut! Från 2013 till 2017 var OnePlus extremt duktiga på att ha samtliga produkter i lager. 2018 har inte börjat lika bra. Sedan OnePlus släppte ”6” har telefonen varit slut i lager flera gånger om. I skrivande stund är till exempel den röda varianten av mobilen slut för tillfället.

Det allvarligaste är inte att företagets mobiler tar slut då och då, utan det är att Bullets Wireless brukar bli tillgängliga i extremt begränsad upplaga innan de tar slut. I skrivande stund finns till exempel dessa inte att få tag på. Jag hoppas därmed att OnePlus fixar ett ordentligt lass av Bullets Wireless då det fortfarande är många som vill köpa hörlurarna men som ännu inte kunnat göra det.

Jag tävlar just nu ut en OnePlus 6 RED. Var med och delta du också!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...