Close
Social profiles

Det är i skrivande stund oklart när Sony kommer börja skeppa ut svenska exemplar av Xperia XZ2 Premium. Tillverkaren har däremot skickat ut recensionsexemplar till amerikansk media.  

Nu har det framkommit att Sony har problem med videoinspelningsfunktionen i flaggskeppet Xperia XZ2 Premium. Problemet går ut på att mobilen spelar in ljudet i videos lite som den vill. Här nedan kan ni se en video där man visar upp problemet.

Förhoppningsvis löser Sony problemet till den svenska säljstarten av Xperia XZ2 Premium.

Jag tävlar just nu ut en OnePlus 6 RED. Var med och delta du också!

 

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...