Xperia XZ3 – hemligaste telefonen på flera år?

Den 30 augusti kommer Sony hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya flaggskeppet Xperia XZ3. En mobil som lyckats hållas hemlig riktigt bra! 

Det kan inte vara lätt att hålla dagens smartphones hemliga innan de presenteras. Det då typ varenda smartphone brukar läcka ut på nätet veckor, eller i vissa fall månader, före de presenteras. Huawei Mate 20 och Google Pixel 3 XL är de två senaste exemplen.

En tillverkare som däremot lyckats hålla locket stängt på lådan är Sony. Det då vi egentligen inte vet någonting om mobilen. Flera bilder har ju spridits på olika prototyper, men med tanke på att det just rör sig om flera olika modeller så är det oerhört svårt att veta vilken av dessa som är den ”riktiga” XZ3:an, eller om den riktiga XZ3:an inte ens läckt ut ännu.

Hur som tycker jag Sony gör et utmärkt jobb och deras IFA-event kommer bli mycket spännande!

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...