Close
Social profiles

Jag rapporterade nyligen om att LG kan komma att presentera det nya flaggskeppet V40 ThinQ. Nu kan en bild ha läckt på mobilen!

Vi kan se att V40 ThinQ ser ut att få tre kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare på baksidan. På framsidan ser det ut som att V40 ThinQ inte kommer få någon flärp på framsidan, något som gör att V40 ThinQ kommer sticka ut från konkurrenterna.

Källan säger att LG kan komma att visa upp V40 ThinQ 16 november.

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...