Något har gått ruskigt fel för Google

Om typ fem veckor kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 och Pixel 3 XL. Något har däremot gått fel på vägen till presentationen.

Trots att det är över en månad kvar tills Google kommer presentera Pixel 3 och Pixel 3 XL så vet vi redan det mesta om Pixel 3 XL tack vare en ukrainsk snubbe som fått tag på Pixel 3 XL (och dessutom säljer iväg de exemplar han har).

Hur har han kunnat få tag på Pixel 3 XL och haft möjlighet att lägga ut så mycket info om telefonen? Jag misstänker att den här personen känner någon som jobbar med sökjättens Pixel-mobiler, eller så är det så att Google är trötta på att konkurrenterna försöker hålla sina telefoner så hemliga och då tänker att ”vi kan bli de första” genom att läcka ut allt med flit.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...