Google Pixel

Unboxing på Pixel 3 XL

Den senaste tiden har det mesta läckt ut om Pixel 3 XL. Nu har ännu en ny video släppts på nätet där man unboxar mobilen.

Vi kan se att Pixel 3 XL, till skillnad från förra årets Pixel 2 XL, kommer bli tillgänglig i ett utförande med en helvit baksida tillsammans med en mintgrön av/på-knapp. I lådan ingår en laddare, en USB Type C till Type C-sladd och ett par hörlurar.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...