Xperia XZ3 – så här tror jag mobilen kommer bli!

Den 30:e augusti kommer Sony hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya flaggskeppet Xperia XZ3. Så här tror jag att mobilen kommer bli!

Jag tror att Xperia XZ3 kommer påminna mycket om Xperia XZ2 med en tvålformad baksida tillsammans med en hel del ram runt displayen. När det kommer till displayen så ser det ut som att Xperia XZ3 kommer få en 5,7 tumsskärm med Full HD+ -upplösning i formatet 18:9. Panelen kommer antagligen vara av OLED-typ.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan misstänker jag att XZ3 kommer använda sig av Sony:s nya 48 MP-sensor medans framsidan pryds av en ensam 13 MP-kamera. I övrigt ser det ut som att Xperia XZ3 kommer få ett 3240 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie direkt från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...