Xiaomi

Är det här Xiaomi Mi Mix 3?

Det har nyligen dykt upp en bild på en påstådd smartphone från Xiaomi, nämligen Mi Mix 3.

Av bilden ovan att döma kommer Xiaomi Mi Mix 3 få riktigt mycket skärmyta på framsidan. Vi kan se att telefonen saknar både telefonhögtalare och främre kamera. Det har spekulerats om att Mi Mix 3 kan komma att få en pop-up kamera likt det Vivo NEX fått. Det här däremot inte spekulerats om att Mi Mix 3 kommer få en pop-up kamera och en högtalare i samma modul. Därav bör bilden tas med en rejäl nypa salt.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...