OnePlus Uncategorized

Kan det här vara OnePlus 6T?

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet OnePlus 6T. Nu har en ny bild skapats på enheten!

Det har spekulerats om att OnePlus 6T kommer få en mycket minimalistisk flärp på framsidan, något som dagens bild också visar. OnePlus 6 liknade OPPO R15 mycket. Det skulle därför inte förvåna om OnePlus 6T kommer likna OPPO R17 och R17 Pro, två av världens första mobiler med denna minimalistiska flärp!

Det har spekulerats om OnePlus 6T kommer få en fingeravtrycksläsare eller inte. Om telefonen får en fingeravtrycksläsare tror jag att den kommer sitta på mobilens baksida. Om så inte är fallet misstänker jag att OnePlus kommer satsa fullt på ansiktsigenkänning.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...