LG V40 ThinQ dyker upp på bilder

LG kommer med största sannolikhet hålla ett event på årets IFA-mässa där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet V40 ThinQ. En telefon som nu kan ha åkt fast på bild. 

Av bilderna i den här artikeln att döma kommer LG V40 ThinQ få en flärp på framsidan. På baksidan ser vi att telefonen kommer få tre kameror tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare. LG har även bestämt sig för att fortsätta att inkludera ett hörlursuttag.

lg-v40-onleaks-3

Källan  anger att V40 ThinQ kommer få en 6,3 tumsskärm. Det är oklart vad telefonen kan komma att få för specifikationer under huven. Det sägs däremot att V40 ThinQ kommer få processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...