Android Google

Google verkar skita i att skicka ut Assistent på svenska!

Sedan början av den här månaden påstår Google att man rullat ut Assistent på svenska. Trots det har Google endast skickat ut Assistent till 15-20% av de svenska enheterna med stöd för Assistent (typ). 

Trots att sökjätten Google inte skickat ut svenska Assistent så väljer företaget att lansera nya funktioner till Assistent med stöd för de befintliga Assistent-språken. Det tror jag kommer innebära att Google kommer fokusera mer på de nya funktionerna och att utrullningen av svenska Assistent kommer gå långsammare än väntat.

Det är dock bara en spekulation från min sida 🙂

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...