Nya uppgifter om Xperia XZ3 Premium

Det sägs att Sony kan komma att presentera det nya flaggskeppet Xperia XZ3 Premium i november det här året.

Nu har det inkommit uppgifter om att Xperia XZ3 Premium kommer få en UHD-upplöst display. Det är oklart hur stor skärmen kan komma att bli, men det spekuleras om att XZ3 Premium kommer få en display i formatet 18:9. Jag misstänker således att XZ3 Premium kommer få en 6,2 tumsskärm.

Xperia XZ3 Premium har beteckningen H8614 och sägs erbjuda processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. XZ3 Premium sägs få en primär bakre 19 MP-kamera tillsammans med en sekundär 12 MP-kamera (alltså samma kameror som sitter i XZ2 Premium). På framsidan sitter en 13 MP-kamera. XZ3 Premium sägs få stöd för dubbla SIM-kort och Android 9 Pie från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...