Xperia XZ3 är Sonys första moderna smartphone

I torsdags presenterades Xperia XZ3. Enligt mig är Xperia XZ3 tillverkarens första moderna smartphone!

Trots att Xperia XZ3 har en 0,3″ större display mor föregångaren Xperia XZ2 så har Sony behållit ungefär samma formfaktor. Sony har länge varit ”fast” i sin rektangulära formfaktor. Det är bara kolla på föregångarna Xperia XZ2 och XZ2 Premium som har mycket stora dö-ytor runt skärmen.

Jag tycker inte Sonys tidigare telefoner varit snygga. Däremot har de haft en egen look (på gott och ont). Med Xperia XZ3 har Sony steppat upp rejält och enligt mig är Xperia XZ3 snyggare än till exempel Huawei P20 Pro och OnePlus 6, mycket tack vore att Sony utrustat XZ3 med en böjd OLED-panel.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...