Google Assistent dyker upp i Wear OS-appen

För en tid sedan avslöjade jag att Google Assistent var på ingång till Wear OS-klockor. Nu har vi kommit ett steg närmare skarp lansering! 

Google Assistent-ikonen har i den senaste uppdateringen av Wear OS-appen dykt upp i appen. Vad jag vet fungerar Google Assistent ännu inte på någon Wear OS-klocka. Det är däremot positivt att Google förbereder för en skarp lansering av Assistent för smarta klockor.

Med Google Assistent direkt på handleden ska du kunna fråga om saker så som aktuell väderleksrapport och mycket mer. Riktigt nytta kommer man däremot få av Assistent på handleden när flera tillverkare börjar utrusta sina smarta klockor med högtalare.

Screenshot Capture - 2018-09-03 - 21-28-59

Via ”Vi som gillar Android” (Facebook)

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...