Android Google

Google gör om Maps

Det har nyligen framkommit  att Google arbetat på en uppdatering där man förenklat gränssnittet i Google Maps med ett nytt utseende! 

Istället för att placera ikonerna för tåg (lokaltrafik), bil och gående på toppen har Google valt att placera dessa ikoner längst ner i den nya versionen av Maps. Google har förenklat användarupplevelsen av Maps då man inte bara gjort gränssnittet renare, utan då man även gjort gränssnittet enklare att navigera runt i.

Utöver allt detta har Google lagt till en meny så att man enkelt kan se sina resevanor i den nya versionen av Maps.

Screenshot Capture - 2018-09-03 - 19-06-49

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...