Close
Social profiles

LG kommer med största sannolikhet offentliggöra det nya flaggskeppet V40 ThinQ inom kort. Nu har kameraspecifikationerna för mobilen läckt ut!

Det bekräftas att LG V40 ThinQ kommer få tre kameror på baksidan. Den ena kameran på baksidan kommer få upplösningen 12 megapixel (med bländartalet f/1.5). Den andra kameran kommer få upplösningen 16 megapixlar (med bländartalet f/1.9) medans den tredje kameran kommer få upplösningen 12 megapixlar (med bländartalet f/2.4). På framsidan sitter en primär 8 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera.

LG V40 ThinQ kommer skeppas med processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Mobilen kommer få en 6,3 tums Quad HD+ – display och ett 3300 mAh-batteri.

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...