Samsung Galaxy F1 lanseras troligtvis i november

Det har ryktats om att Samsung kommer lansera sin första vikbara mobil Galaxy F1 tidigt nästa år. Nu kan jag avslöja att så inte är fallet.

Samsung kommer att lansera Galaxy F1 i November, det är i alla fall vad en källa tror efter det att Samsungs CEO DJ Koh uttalat sig om saken. DJ Koh avslöjar att Galaxy F1 kommer vara någonting annorlunda och att Samsung jobbat mycket hårt på produkten. Galaxy F1 förväntas kosta runt 1850 dollar. Mer ordagrant säger Koh följande:

You can use most of the uses … on foldable status. But when you need to browse or see something, then you may need to unfold it. But even unfolded, what kind of benefit does that give compared to the tablet? If the unfolded experience is the same as the tablet, why would they (consumers) buy it? So every device, every feature, every innovation should have a meaningful message to our end customer. So when the end customer uses it, (they think) ’wow, this is the reason Samsung made it’.”-DJ Koh, CEO, Samsung Mobile

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...