Bli inte besviken om Samsung Galaxy S10 liknar sina föregångare

I februari nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S10-serien. Trots att det är flera månader kvar tills att telefonerna kommer visas upp är spekulationerna i full gång.

Det har hittils byggts upp en hel del #hype över Samsung Galaxy S10-telefonerna. Det spekuleras bland annat om att mobilerna kommer få fingeravtrycksläsare under displayen men också att mobilerna kommer få riktigt mycket skärmyta på framsidan.

Vid lite tänkande känns det däremot som att Galaxy S10 kommer vara en motsvarande uppgradering som det var mellan Galaxy Note 8 och Note 9, alltså inte alls stor.

Istället tror jag att Samsung kommer lägga allt krut på Galaxy F1, företagets första böjbara telefon.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...