Hoppas Samsung Galaxy S10 lanseras med Android One!

I februari nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera sin nya Galaxy S10-serie. Och jag hoppas att företaget kommer lansera Galaxy S10-serien med Android One! 

Jag förstår verkligen inte mig på de konkurrenter som skriver att Samsung ”har riktigt snabba high-end-mobiler”. De har liksom mig många konkurrenter att jämföra Samsungs mobiler med. Många av er som läser det här upplever säkert den Samsungmobil du håller i handen som snabb. Det är antagligen för att du inte testat en telefon från någon konkurrent.

När jag jämför min Galaxy S9+ med min OnePlus 6 är det som dag och natt i hastighetsskillnad. Det känns verkligen att Samsungs gränssnitt ”släpar efter” mot för gränssnittet på OnePlus 6.

Således hoppas jag på att Samsung kommer släppa en upplaga av Galaxy S10-serien med Android One förinstallerat. Det skulle locka en helt ny målgrupp!

Texten innehåller mina egna åsikter! 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...