Sony

Xperia XZ4 sägs få 5G och Snapdragon 855

Nyligen presenterades Xperia XZ3. Under kvällen har det dykt upp ett rykte gällande uppföljaren till Xperia XZ3!

Enligt uppgifter  kommer Xperia XZ4 få en OLED-display i formatet 18:9. Det är oklart hur stor displayen kan komma att bli, men det står i alla fall klart att XZ4 inte kommer få någon flärp på toppen. Under huven sägs det att Xperia XZ4 kommer erbjuda processorn Snapdragon 855 med minst 6 GB RAM. Xperia XZ4 sägs också bli en av världens första mobil med 5G-stöd (med tanke på att mobilen sägs använda det 5G-förberedda chippet Snapdragon 855).

Xperia XZ4 sägs erbjuda fyra kameror (två på baksidan och två på framsidan) samt Hi-Res Audio. Jag hoppas även på att Sony klämt in ett rejält batteri i Xperia XZ4.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...