Kommer nästa Xperia få en flärp?

I februari kommer Sony med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer presentera en eller flera nya flaggskeppsmobiler. 

Det blir vanligare och vanligare att tillverkare väljer att utrusta sina telefoner med flärpar. Trenden började i och med lanseringen av iPhone X i september 2017. Sedan dess har smartphones med flärpar fullständigt exploderat.

En tillverkare som ännu inte hoppat på flärp-trenden är Sony. Tror jag att Sony kommer hoppa på flärp-trenden framöver? Nej, det tror jag inte. Det eftersom att Sony (i princip) är den enda tillverkaren som går sin egna väg när det kommer till att designa sina mobiler. Många har gnällt på att Sonys mobiler har stora ramar runt displayen. Faktum är dock att dessa ramar får Xperia-serien att sticka ut med en egen identitet i dagens smartphonedjungel. Hur många av dagens smartphones påminner liksom inte extremt mycket om varandra till utseendet?

Om ni läser det här Sony så hoppas jag att ni fortsätter köra ett eget race när det kommer till att designa telefonerna. Jag ser gärna att ramarna runt displayen på era telefoner kan bli mindre, men jag hoppas inte att ni utrustar era kommande telefoner med flärpar då era telefoner i sådana fall skulle bli några i mängden.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...