By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Stor bugg upptäckt med Google Assistent

3 min read

Jag meddelade nyligen att Google Assistent fått stöd för att flera språk kan pratas med Assistent samtidigt.

Nu har det inkommit uppgifter om att Google har problem med Assistent. Användare rapporterar om att Assistent helt plötsligt kan börja snacka ett annat språk med annan dialekt när du pratar med den. Detta gäller endast om du ställt in Assistent på att den ska snacka två olika språk med dig.

Via Techradar

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...