Samsung Galaxy S10-serien blir antagligen först med Snapdragon 855

Nästa år kommer antagligen bli ett av de stressigaste åren för Samsungs mobilavdelning på länge. Förutom att tillverkaren förväntas släppa Galaxy F1 i handeln under 2019 kommer tillverkaren antagligen också presentera Galaxy S10 under 2019. 

Samsung fick ensamrätt på Snapdragon 835-processorn i Galaxy S8 och S8+ till en början. Samma sak gällde med Snapdragon 845-processorn i Galaxy S9 och S9+. Sony presenterade visserligen Xperia XZ2 och XZ2 Compact samtidigt som också använder sig av Snapdragon 845-processorn. Sony släppte dock XZ2 och XZ2 Compact mycket senare än vad Samsung gjorde med Galaxy S9 och S9+.

Jag misstänker således att Samsung även kan ha ett ess i rockärmen när det kommer till Snapdragon 855-processorn. Jag misstänker att Galaxy S10-serien kommer bli den första att erbjuda Qualcomms 5G-chipp Snapdragon 855.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...