Huawei

Ny bild på Huawei Mate 20 Pro

Den 16:e oktober kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya Mate 20-serien. Nu har en ny bild läckt ut på Mate 20 Pro som visar telefonens framsida. 

Bilden visar att Huawei Mate 20 Pro kommer få en rejäl flärp på framsidan. Utöver det ser vi att telefonen kommer få en edge-display tillsammans med en liten kant under displayen. Huawei Mate 20 Pro sägs få en 6,3 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning i formatet 19:9. Panelen ser ut att vara av OLED-typ.

Dmlg7w8UwAAdCSo.jpg
Den nya bilden 

Via Twitter

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...