Så har priset på OnePlus mobiler ökat – år efter år

I takt med att OnePlus blivit ett allt mer populärt märke så har tillverkaren förbättrat sina mobiler och har därför också fått höja priset på sina nya modeller. I den här artikeln kommer jag lista hur priset på OnePlus mobiler förändrats – år efter år! 

När OnePlus presenterade sin första mobil, OnePlus One, så tog tillverkaren 299 dollar för den. Det var i och med den här modellen som OnePlus varumärke verkligen tog fart. Efter OnePlus One släppte tillverkaren uppföljaren OnePlus 2. Den här modellen kostade 329 dollar och erbjöd bra specifikationer men saknade en viktig sak; NFC.

Sedan släpptes OnePlus 3 för 399 dollar, något som innebar en ökning på 69 dollar mot föregångaren OnePlus 2. Efter det lanserades OnePlus 3T för 439 dollar för att sedan följas upp av OnePlus 5 för 479 dollar. Det nuvarande flaggskeppet OnePlus 6 kostar 529 dollar vilket innebär att OnePlus ökat priset med 50 dollar mot föregångaren.

Frågan är, hur mycket kommer OnePlus 6T kosta? Jag misstänker att mobilen kommer kosta 579 dollar när den släpps i handeln någon gång i oktober det här året.

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!