Android Google

Google Assistent kan aktivera ”Ok Google” med ett knep!

Under gårdagen rapporterade jag om att det inte gick att aktivera ”Ok Google” i svenska Assistent.

Detta visade sig vara fel då det visst går att aktivera funktionen via svenska Google Assistent. För att aktivera ”Ok Google” på den svenska upplagan av Google Assistent behöver du byta Assistent-språk till engelska för att aktiva funktionen. Efter att du aktiverar det kan du byta över till svenska Google Assistent igen och vips så finns alternativet där för att aktivera ”Ok Google”.

Tack för alla tips!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...