Android Google Pixel Uncategorized

Google Assistent kan låsa upp din Pixels PIN-kod

Google Assistent håller på att slå igenom stort på svenska. En ny funktion har nyligen släppts!

Funktionen låter dig låta upp din Pixel-enhet med hjälp av din röst. Det du behöver göra är att ställa in funktionen ”Ok Google” och sedan går du in på Trusted Voice för att ställa in funktionen, men då behöver du köra engelska som Assistent-språk.

Med hjälp av detta kan du ställa in så att Assistent låser upp din telefons kod med hjälp av rösten!

Via Tomsguide

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...