Google Assistent skulle gärna fått varit mer personlig!

Googles smarta röstassistent Google Assistent innehåller en rad användbara funktioner som är tänkt att underlätta i din vardag. Men Assistenten skulle gärna fått vara lite mer personlig enligt mig. 

När du pratar med Google Assistent så tycker jag att den är nog personlig. Det jag inte gillar lika mycket är att du behöver säga “Ok Google” för att få Assistent att vakna upp. Det känns tråkigt att behöva säga just den meningen varje gång jag vill styra Assistent utan att röra vid mobilen.

Jag hoppas att man kommer kunna ställa in fler kommandon i framtiden för att väcka Google. En bra grej skulle till exempel vara om man kan säga “Hej Google” istället för standardfrasen “Ok Google” (som dessutom är på engelska). Denna funktion kommer förhoppningsvis i samband med att väckningsfunktionen av Assistent kommer med fullt stöd för svenska.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...