Android Qualcomm Wear OS

Här är Qualcomm Snapdragon 3100 för Wear OS-klockor!

Qualcomm har under dagen presenterat det nya smartwatch-chippet Snapdragon 3100.

Qualcomm Snapdragon 3100 innehåller fyra olika processorkärnor men också en dedikerad kärna för spelande. Vidare har Qualcomm interigerat mycket AI i Snapdragon 3100. Utöver det så utlovar tillverkaren en batteritid som ska vara upp till 12 timmar bättre mot föregående chipp Snapdragon 2100.

Snapdragon 3100 kommer börja sitta i klockor som släpp senare i höst.

Via Qualcomm

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...