Xiaomi Mi 8 Youth läcker ut på ny bild

Det ser ut som att Xiaomi kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer presentera den nya mobilen Mi 8 Youth. Nu har mobilen påträffats på en ny bild! 

Bilden visar att Mi 8 Youth kommer få dubbla bakre kameror tillsammans med en LED-blixt. Något som är intressant är att Mi 8 Youth inte ser ut att få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Det betyder antagligen att Mi 8 Youth endast kommer få FaceID.

Det har tidigare framkommit att Mi 8 Youth kommer få en 6,26 tumsskärm. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 710 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera.

crop (2)
Den läckta bilden.

Via Facebook

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...