Close
Social profiles

För drygt en månad sedan släppte Google smarta röstassistenten Google Assistent på svenska. Nu har Google beslutat att skicka ut Assistent till flera grannländer i norden! 

Google  har nyligen meddelat att tillverkaren börjat skicka ut Assistent på Danska och Norska. Precis som i fallet med den svenska Assistent ska du kunna fråga ett gäng frågor och få svar på dessa med den Norska och Danska Assistent.

För att få tillgång till Assistent på Norska och Danska krävs det att du öppnar upp Assistent för att sedan säga ”Ok Google, speak in Danish” eller genom att säga ”Ok Google, speak in Norwegian” om du vill få Assistent att snacka på Norska. Google Assistent kräver en telefon som kör Android 6.0 eller högre Androidversion.

 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...