Så här ser LG V40 ThinQ ut

LG kommer inom kort hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet V40 ThinQ. Nu har en konceptvideo skapats baserad på tidigare bilder! 

Videon visar att LG V40 ThinQ kommer få tre bakre kameror tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare på baksidan. Utöver det ser vi att V40 ThinQ kommer få en flärp på framsidan tillsammans med en kant placerad under displayen. På telefonens undersida finner vi USB Type C-kontakten, en högtalargrill och ett uttag för hörlurar.

LG V40 ThinQ kommer antagligen få en 6,3 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Utöver att få tre kameror på baksidan kommer V40 ThinQ även få två främre kameror.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...