Close
Social profiles

Under gårdagen lanserade Apple företagets nya mobiler iPhone XR, XS och XS Plus. De nya modellerna är mycket små uppgraderingar från fjolårets iPhone X. Med årets iPhone-upplaga har Apple tagit egoismen till en helt ny nivå! 

Det har rapporterats om att Apple inte skickar med någon snabbladdare i lådorna till årets iPhones, trots saftiga prislappar. Jag kan däremot acceptera att Apple inte skickar med snabbladdare i lådorna till årets iPhones med tanke på att tillverkaren aldrig gjort det.

Något som jag däremot inte gillar är att Apple valt bort att skicka med omvandlaren från lightning till 3,5 mm (alltså hörlursuttaget). Det skulle varit en sak om telefonerna skulle kostat typ 5000 kronor, men med tanke på att den billigaste iPhonen kostar 9495 kronor så tycker jag det känns mycket egoistiskt av Apple att inte skicka med adaptern.

 

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...