Android Google

Google Assistent vet vilka kanaler som visar olika TV-program

Säg att du kommer hem från en dag med hårt arbeta och bara slänger dig framför TV:n men kanske inte vet vilken kanal ett TV-program går på. Google Assistent har lösningen!

Med Google Assistent på telefonen, klockan eller surfplattan kan du använda fråga vart olika TV-program går på de olika TV-kanalerna. För att ta reda på detta frågar du till exempel ”Vilken kanal visas Sveriges Mästerkock i”. Det intressanta här var att jag när jag frågade ”Vilken kanal visas Sveriges Mästerkock på” så fick jag inte alls ett och samma alternativ utan flera länkar som pekade mot TV4.

41631488_719289088424300_6809778275393470464_n.png

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...