När sanningen kommer fram: därför har ingen Xperia-smartphone ett hörlursuttag

Jag rapporterade för en tid sedan att Sony hade skrotat hörlursuttaget på sina nyare smartphones (från Xperia XZ2 och XZ2 Compact) för att tillverkaren påstod att det passande in i det nya designspråket.

OnePlus skrotar antagligen hörlursuttaget på OnePlus 6T mycket för att de allra flesta tillverkarna redan gjort det. När Sony lanserade Xperia XZ2-serien blev det livat över att tillverkaren tagit bort hörlursuttaget. Sony svarade upp med att ”det berodde på den nya designen”, eller är det verkligen så?

Enligt ett anonymt tips har Sony skrotat hörlursuttaget på sina nyare smartphones för att konkurrenterna redan gjort det och för att ”alla redan använder trådlösa hörlurar”.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...