Google Pixel

Pixel 3 ser ut att bli tillgänglig i tre färger

Den 9:e oktober kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp sin nya Pixel 3-serie. Nu har man avslöjat att Pixel 3-enheterna kommer i tre färger.

Färgerna som Pixel 3 kommer bli tillgänglig i är svart, vitt och grönt. Det innebär att Google kommer byta upp den blåa Pixel 3-modellen mot en grön istället. Det är oklart om Pixel 3 XL kommer bli tillgänglig i likadana kulörer eller om Google planerar annorlunda för den modellen.

Via Google

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...