Close
Social profiles

Sony brukar ha som tradition att släppa väldigt många smartphones varje år. 2018 ser inte ut att bli något undantag! 

En ny smartphone vid namn Xperia Cyber Shot kan vara en ny smartphone som Sony kan jobba på just nu. Enligt källan kommer Xperia Cyber Shot få en 5,5 tumsskärm med UHD – upplösning i formatet 18:9 tillsammans med en OLED-panel. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 845 med antingen 8/64 eller 8/128 GB inbyggt minne.

På baksidan sägs det att telefonen kommer få dubbla 32 MP-kameror medans framsidan ska prydas av en ensam 16 MP-kamera. I övrigt ser det ut som att mobilen kommer få ett 4500 mAh-batteri och Android 9 Pie installerat från start.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...