Sony

Xperia XZ4 och XZ4 Compact lanseras troligtvis i februari nästa år

Sony kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren troligtvis kommer visa upp två nya flaggskepp!

Nya rykten pekar på att Sony kommer visa upp två nya flaggskepp på MWC-mässan i februari. Sony kommer med största sannolikhet visa upp Xperia XZ4 och XZ4 Compact på eventet. Dessa telefoner kommer antagligen komma utrustade med processorn Snapdragon 855, något som troligtvis innebär att XZ4 och XZ4 Compact kommer få 5G.

Via Gazyekichi

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...