Close
Social profiles

För några dagar sedan rapporterade jag om en telefon vid namn Nokia Maze Max. Nu har specifikationer till en telefon som kallas för Nokia Edge Max dykt upp på nätet!

Enligt källan kommer Nokia Edge Max få en 6,2 tumsskärm med Uhd-upplösning tillsammans med en AMOLED-display. Skärmen ska även slutta över telefonens långsidor. Under huven kommer vi hitta processorn Snapdragon 845 med antingen 8/256 eller 8/512 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 42 MP-kamera medans vi hittar en 24 MP-kamera på framsidan.

I övrigt sägs det att Edge Max kommer få ett 6000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start. Uppgifterna bör tas med en nypa salt.

Om skribenten

Rasmus Hellmyrs

Hej! Jag som driver den här sajten heter Rasmus Hellmyrs. Den här sajten startade jag upp på skojj men jag har nyligen gått ut gymnasiet och driver "MN" på heltid! Hoppas ni gillar innehållet på sajten!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...